OPDUVEL 2021 LIST

That time of the year when those ‘best of 2021‘ lists pop up and the first one we saw already lists one of our releases of the past year: DIRK SERRIES’ unique and pretty wilful ‘SOLO ACOUSTIC GUITAR IMPROVISATIONS I’ is displayed on the fine OPDUVEL webzine list. The LP is still available from our shop and on bandcamp.

“De Belgische gitarist Dirk Serries legt zich steeds meer toe op de akoestische gitaar. Met slechts één instrument, één microfoon en zonder ook maar de kleinste neiging om groot uit te pakken, is zijn Solo Acoustic Guitar Improvisations I een muzikaal rijk album. Het is een ontdekkingstocht met klanken, bewegingen en technieken. Daarnaast is het onmiskenbaar Serries die met zijn originele ingevingen een eigen muzikale wereld schept, deze keer geholpen door het optimale geluid. Als improvisator klonk de gitarist niet eerder zo goed.”