ONE IN THE EYE

ALAN WILKINSON & DIRK SERRIES’ One In The Eye (2cd) is reviewer’s choice in Belgium’s JAZZ & MO magazine. The album is still available from our store or on bandcamp.

“De keuze van onze recensenten. Wilkinson is een vaste waarde in de Britse avantgarde scene, Serries is een Belgische artiest met een indrukwekkende staat van dienst in de wereld van de industrial en ambient muziek.  De laatste jaren concentreert hij zich meer op jazz en geïmproviseerde muziek.  Deze dubbele cd met vooral Wilkinson in een hoofdrol, brengt een combinatie van studio- en liveopnames waarbij de twee totaal vrij improviseren, soms met elkaar, soms naast elkaar, zonder concreet doel of thema, maar wel met de inspiratie van het moment.  Deze muziek klinkt als een abstract schilderij en illustreert de relatie tussen vrije improvisatie en abstracte kunst.  Boeiend om je te laten meevoeren in de flow, mits de juiste mindset.” Jazz & Mo – Belgium