Jazz & Mo

Belgian and veteran percussionist Chris Joris wrote for magazine Jazz & Mo a short but lovely to-the-point review of TAYLOR & SERRIES + VERHOEVEN’s ‘An Evening At Jazzblazzt’ album.

“Dit album vertelt een concertcaptatie in Nederland, waarbij het duo gitaar-altviool na de eerste set wordt aangevuld met piano. Dit is stof voor de ontvankelijken voor concrete muziek, de vrije improvisatie. In de woorden ‘vrije’ en ‘improvisatie’ zit een brede waaier aan benaderingen en uitgangspunten verscholen. Het is een taal zonder geijkte melodielijnen of fraseringen en vraagt vandaag nog steeds om ondersteunende verdediging, wat deze kritiekjesschrijver ook doet (verdedigen én zelÍ beoefenen), Het is vaak irrelevant deze muziek te beschrijven. Je moet ze ondergaan, die klanken, zoals bij een wandeling in de natuur oÍ door de stad.” Jazz & Mo – Belgium